30. května 2017

Thajskem ku zdraví: thats all folks (for now)


Vzhledem k tomu, že jsem se nakonec rozhodla kývnout producentovi na nabídku ze svého pobytu zde udělat krátkometrážní video-seriál, se budu následující měsíc v pauzách mezi cvičením věnovat právě tomu. Psaní a natáčení jednotlivých epizod.

Plus je dle instrukcí nutné pracovat s elementem překvapení pro diváky. Takže zde nechávám jen pár článků jako úvod do situace a malé tématické ochutnání a zbytek se bude od teď už zpracovávat pro seriál. Jak to celé tady dopadne bude pro ty, co tenhle pobyt rádi sledují, pak aspoň překvapení. A ačkoliv každý den přemýšlím nad tím, že bych to tu nejradši zabalila, tak se pak vždycky překecám k tomu, abych dál pokračovala. Aspoň zatím. Samozřejmě doufám, že se mi to povede vydržet až do konce. A pak hlavně i dál, protože stejně náročný, jako je tady ten skoro každodenní trénink, bude pak realita na ostro, doma. Kdy bude potřeba kvalitní životní styl dodržovat i nadále. Třeba se nakonec v New Yorku zapíšu do nějaké školy Muay Thai a budu pokračovat přímo v tomhle sportu. No, ještě uvidíme.





PS: Hongkong byl úžasný, málo které město mě takhle osloví. Vypadá trochu jako New York, kdyby byl zasazený na Hawaii a obydlený Asiaty. A se sexy červenými taxíky! Rozhodně skvělý víkend a příjemné odreagování po prvním měsíci dřiny. Hned bych se tam vrátila zpátky. Ale to už se mi během tohoto výletu asi nepoštěstí, teď stihnu ještě za 14 dní víkend v Kambodže, pak už jen 2 další týdny a vracím se domů. Tak mi držte palce. Nebo tak něco.












9 komentářů:

  1. Jsem jedinej, u koho souslovi "Vypadá trochu jako New York, kdyby byl zasazenej na Hawaii, a obydlenej asiatama" vzbudi predstavu mesta na meritku odpudivosti nekde mezi Varsavou a Bukuresti?

    http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=PolandGirl.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to me zajima. podle me to prave kloubi to nejlepsi (prirodu z hawaie, mrakodrapy z new yorku a cinskou kuchyni :))

      Vymazat
  2. Bloud. Well Bloud.30. května 2017 v 16:36

    Tak ze producentovi pekne dekujeme! Bude to alespon cesky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to co tady natocim bude v aj ale pro ceskou verzi otitulkovany.

      Vymazat
    2. Bloud. Well Bloud.31. května 2017 v 10:47

      dabing! dabing! dabing!

      Vymazat
    3. dabing tam urcite nebude to te zklamu. Ale cast toho bude vylozene cesky, to co budu rikat ja k tomu jako doprovod natocim v obou verzich.

      Vymazat
  3. No tak ještěže jsem to stačil počíst předtím, jinak zklamání. To sem teď nebudeš psát nic?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vratim se castecne k recenzim (uz se tesim na Mumii), plus tipuju ze tak jednou tydne se ozvu i s updatem k Thajsku ale zamerovat se budu spis na veci kolem vyroby toho serialu nebo pripadne nahodne anekdoty odsud, nez na konkretni popis toho co tu dal delam a jak mi to de…

      Vymazat
  4. OT: byl jsem v Brne v 30°C a jedno je jiste, bejment udelal velikou chybu.

    OdpovědětVymazat