17. července 2016

Epimetheus Nejdetonický - sobota

1. Epimetheus se probudil dost pozdě na to, že šel tak brzy spát. Obvykle chodil do postele kolem desáté hodiny večer, ale včera, v pátek, se cítil zmožen již v sedm. Pravděpodobně to bylo nadprodukcí semene v kombinaci s únavným, byť zábavně novým masturbačním rituálem u okna.

2. Po procitnutí zjistil, že spal celých 13 hodin. Cítil se vyprahlý, zesláblý a vysušený. Než si sundal, očistil a složil pyžamo, a ustlal postel, aby mohl jít do koupelny a posléze do kuchyně se napít, málem omdlel žízní. V kuchyni si všiml  že Ripley nesežrala krmení ze včerejška. Došlo mu že s ním ani nespala v posteli, protože z pyžama nečistil žádné její chlupy.

3. Po snídani ve formě tří fíkových sušenek a hrnku kakaa ohřátým přesně na 69 stupňů se Epimetheus přesunul k oknu a pohlédl ke Sklepicovým. Překvapilo ho, že mrtvola stařenky již není na svém místě. Že by se tu ráno, předtím než vstal, stavila policie? Byl trochu zklamaný, těšil se totiž že si i dnes u okna užije.

4. Chvilku si prohlížel svůj notýsek a srovnával masturbační časy za měsíc duben roku 2014 vs. před rokem. Jeho čas se zlepšoval. Praxe o samotě bude již brzy zúročena v praxí s dalším jedincem. Ideálně ženského pohlaví, pomyslel si Epimetheus,  ale pokud by to nešlo jinak, věděl, že by se smířil i s mužem. Muži mají spoustu výhod.

5. Během dne Epi pokračoval ve studiu makroekonomie. Jen občas teskně pohlédl k oknu a zatoužil po tom, aby v kuchyni u Sklepiců viděl něco jiného, než se mihnout zavalitou figuru mladého Sklepici, který se tam potácel. Zřejmě od flašky k flašce.

6. Epimetheus toho trotla nemohl vystát. Znali se víceméně jen od vidění, ale panovala mezi nimi přirozená nevraživost. Ale z nějakého podivného důvodu se ke Sklepicovi měla Ripley. Což Epi špatně snášel. A když se od něj jednou vrátila se zlomeným ocasem, a ještě navíc záhy poblila koberec a vyhodila na něj šunku, kterou jí Epimetheus schválně nedával, protož byla na ledvinové dietě, přišlo mu že si Sklepica o nakládačku vyloženě říká.

7. Jenže Sklepica měl asi o 70 kilo víc než Epi, a Epimetheus už od základní školy, kdy dostal od spolužáků první nakládačku (za to že kladl při hodině přírodopisu příliš otázek ohledně matčinu vagínu mu připomínající fosílie trilobita), věděl že ve fyzické konfrontaci příliš neobstojí. 

8. Epimetheus strávil sobotní dopoledne příjemným otáčením stránek učebnice, pojídáním sušenek ve tvaru zívřátek, přerovnáváním šedých ponožek v šuplíku na šedé ponožky a posloucháním Phila Collinse. Ve 12:00 si uvařil a naservíroval oběd sestávající ze smaženého kravského vemínka, které zajídal květákovou rýží a zapíjel bio kefírem.  Pečlivě 145x přežvýknul každé sousto předtím, než ho spokl. Ve 13:00 byl s obědem hotov a než šel umýt talíře tak se letmo podíval co se děje u Sklepiců.

9. To co tam spatřil ho překvapilo ještě víc, než čtvrteční igelitková sebepoprava. Epimetheus viděl Adama, jak za boty táhne mrtvolu matky do kuchyně. Tam jí posadil ke stolu a po zbytek dne se zdálo, že na ní huláká. Epimetheus byl tou scénou natolik fascinovaný, že téměř zapomněl masturbovat. Ale erekce tlačící na lem kalhot mu to nakonec připomněla.

10. Poté, co Epimetheus u okna několikrát potrestal Peršana se odešel do postele věnovat přemýšlením nad tím, jaké všechny křivdy se mu v životě staly. Z nostalgického vzpomínání na to jak na škole v přírodě tančil s paní učitelkou zeměpisu ze sedmé třídy (protože spolužačky s ním tancovat nechtěly, přirozeně!) ploužák na One More Night ho vyrušil až výbuch sousedovic domu.

2 komentáře:

  1. Epidermus svedcit nebude, takze jak jsem rikal od zacatku, Sklepica pujde do vazby. Taky je divny ze Ripley neozirala mrtvolu. No a za 3. minule i ted jsem si vsiml ze nektere vety jsou neobratne, divne. Zyxel na ne na vsechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je mytus ze by domestikovane kocky (kor ty co maji pristupne jine zradlo) oziraly mrtvoly. navic vetsinu casu byla tahle mrtvola ve vane v lazni a ripley tam nebyla furt.

      Vymazat