9. srpna 2018

Spoiler Alert Podcast - Mission: Impossible - Fallout. Aneb: co mají Dáša Veškrnová a Tom Cruise společného?

Nejnovější díl akční veleságy Mission: Impossible, šestý díl s dovětkem Fallout, je opravdu hodně zábavná filmová událost. Roku stoprocentně a někteří říkají i že dekády či snad tohoto tisíciletí. Tak nebo tak, Spimfurt, Kverulant a já jsme se ve studiu vzácně shodli, že je to fakt skvělá akční podívaná. A že Tom Cruise ve svých 56 letech předvádí, že si zřejmě před lety při natáčení Interview s Upírem té upíří krve asi někde fakt cucnul. Ten cucák prostě nestárne. Ale Ethan Hunt narozdíl od něj trochu ano, což mu ale dává snad ještě větší možnost k rozletu. 

Takže pokud již máte MI:6 za sebou a chcete se dozvědět, cože to mají naše bývalá první dáma a korunní princ Xenuova království společného, stačí když zmáčknete play. Jo a bacha... na spoilery. Fakt tam jsou. Přeci bych vám nelhala, no ne?

PS: Varuji, trochu se v tomto díle navážíme do církví a náboženství všeho druhu.  Snad nám to Panbu, Allah, Yehova, Vishnu, Re nebo Xenu odpustí.

3 komentáře:

  1. PRGA pro nebohé děti na hranicích, v klecích béééhééé
    WE MUST ABOLISH AIDS!
    At žije soudruh Stalin a soudruh Lenin!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děti s volným pohybem snáší zdravější vejce než ty v klecích!

      Vymazat
  2. To bude tim...
    "Rape of migrants is so common that some women and girls plan for it, taking or bringing contraception, or they may be required to take it by smugglers."

    OdpovědětVymazat