25. října 2016

Dojmologie: Jack Reacher - Never Go Back - aneb: 10 lepších způsobů jak utratit 60 miliónů dolarů



1. Mohly by se investovat do luxusního výletu do Japonska, a natočení filmu, který sice nikdo nikdy neuvidí ale byl by to nejdražší a tímpádem rekordní film ČR.

2. Mohla by se shromáždit a zaplatit profesionalizovaná armáda obzvláště agresivních feministek, které by měly jediný úkol: přepsat všechny svazky Jiráskova F.L. Věka tak, aby více vyhovovaly současné feministické ideologii. Následně by bylo nutné všechny takto přepsané svazky adaptovat do nekonečného televizního seriálu, divadelních představení a rozhlasové hry. Obsazené a režírované ženami, přirozeně.

3. Mohl by se kompletně přetočit Jurský Park, tentokrát z pohledu Tyrranosaura Rex. Moment, to ja ale docela dobrej nápad, scratch that. Místo toho: mohl by se kompletně přetočit Jurský Park, tentokrát z pohledu té mouchy zatavené v pryskyřici.

4. Mohlo by se investovat do vývoje kvalitně fungujícího nanorobota, který by uměl jedinou věc: ja zakýchkoliv okolností nalézt anál Martina Konvičky, zalézt do něj, tam se natrvalo zabydlet. A v každém případě, kdy Konvička vypustí z huby slovo Islám mu násilím povolit svěrač a vyprázdnit střeva. 

mám žízeň a chce se mi srát!

5. Mohla by se založit nová univerzita ve jménu našeho pána a spasitele Xenu, a její absolventi rekruitovat coby dramaturgové televize Nova. Až to tam kompletně převezmou, univerzita odhalí svou pravou funkci: (spoiler) 

6. Mohl by se postavit minitunel pod Vltavou, spojující Malou Stranu a Staré město, ale přístupný pouze veverkám a hlodavcům kteří nepřevyšují veverky. Vystlaný zlatem a posypaný diamanty, samozřejmě.

halo, to ste tam vážně něměli lepší scénář?

7. Mohl by se zorganizovat mezinárodní sběr spermatu od všech mužů vysokých mezi 175 a 178 centimetry, a porovnat zda velikost spermií nějak koreluje s tělesnou výškou jejích nositelů. A následně o tom napsat sedmisetstránkovou studii ve všech světových jazycích. Kterou pak dostane do ruky armáda blíže nespecifikovaných feministek, a předělá jí na nekonečný televizní seriál, divadelní představení a rozhlasovou hru. Obsazené a režírované ženami, přirozeně.

8. Mohla by se vyslat sonda k Marsu, jen proto, aby 500 metrů od jeho povrchu z levoboku vytáhla praporek s nápisem: "Bang Bang, suckers", nechala se tak vyfotit poblíž se vyskytujícím satelitem a pak to otočila a cestou zpátky vybouchla.


myslím to vážně, do deseti sekund to uvidíte sami

9. Mohl by se vynalézt kondom, který bude sám skákat na penis přesně v té situaci, kdy je ho tam potřeba, a to aniž by se o to musel kdokoliv jakkoliv přičinit. Jelikož by ovšem prvních 17 řad prototypů mělo závažné chyby, které by způsobovaly, že dochází k nasazení kondomu i mimo žádoucí situace, a negativně tak ovlivňuje rozmnožování a planetě hrozí do roku 2100 populační krize ve formě vyhynutí lidského druhu, bylo by potřeba také vytvořit stroj na cestování v čase. O kterém by nikdo nevěděl, který by byl jen na jedno použití a způsobil pouze smrt vynálezce automatického kondomu. Uff, eště že je to už za námi.

10. Mohly by se natočit 3 Johnové Wickové!!! Lišící se jen v jednom záběru, a to sice v tom, kde v 72 minutě 20. sekundě filmu kde se Keanu Reeves usměje a poodhalí tak 5 zubů, by v každé té kopii odhalil jiný násobek zubní pětky.



3 komentáře:

  1. Alert! to v té pryskyřici byl komár - v tom byl ten vtip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mam dve moznosti odpovedi:

      1. ajajajjajaj, mea culpa, eror, du opravit.

      nebo

      2. no dyt v tom je ten vtip, pretoc jursky park pohledem mouchy, ktera v nem nebyla. co natocis? nic. Ale nic za 60 mega dolaru!!!

      Vymazat
    2. Ve skutecnosti to byla moucha, ktera ososala prajesteri trus, a z jeho nanozbytku prave davali dohromady tu DNA lounge.

      Vymazat