26. června 2016

Adam Sklepica - pondělí

1. Adam jen nelibě sundal jeden plátek šunky z rohlíku a dal ho sousedovic kočce. Dělal to pouze proto, že se cítil mírně provinile protože kočce předevčírem přivřel ocas do dveří. Až jí ho zlomil. Sousedovi se samozřejmě nepřiznal. Soused je debil. Nemá mít vůbec kočku, natož takovou, co leze do cizích baráků a zlovolně si tam nechává lámat ocas.

2. Kočka sice, zdá se, Adamovi záhy odpustila, ale asi to bude kvůli tomu, že si navykla na každodenní šunkovou snídani. Adam uvažoval, jak dlouho jí bude muset takhle uplácet, než mu jeho svědomí dovolí s tím přestat.

3. Svědomí. Nad tím slovem se Adam obzvláště nerad zamýšlel. První asociace co ho totiž napadla bylo "výčitky". Spirála se dál ubírala tímto směrem: "svědomí - výčitky - matka - nemoc - smrt- samota - penis - smrt." Ano, smrt se tam vyskytovala dvakrát, ale pro Adama měla extra význam. Respektive v něm vzbuzovala zvláštní hrůzu.

4. Po snídani si Adam sedl z postele ke stolu, otevřel počítač, rozepl kalhoty, nadzvedl špeky a vytáhl penis. Zběžne se na něj podíval, a než si stačil uvědomit co se děje, už se v jeho hlavě rozjelo: "penis - samota - smrt- matka - nemoc - výčitky-  svědomí - smrt". Adam cítil, že se jeho myšlenky točí v kruhu. Vymanil se z něj tím, že začal masturbovat. Do jednotlivých tahů si opakoval svoje jméno. Byl to jeho zvyk už od dětství. Sklepica. Sklepica. Sklepica. Přitom si samozřejmě ihned zas vybavil, jak mu na základní škole spolužák říkal Sklepíčo. "Adam je Sklepíča nemytá, Adam má píču jak od stodoly vrata. Adam je Sklepíča veliká,  Adam je idiot, jak jeho vylitej a mrtvej táta."

5. Oběd matka dnes přinesla s pár minutovým předstihem. Nenamáhala se zaklepat, takže vstoupila do Adamova zabordeleného a trochu nasmrádlého pokoje ve sníženém přízemí v momentě, kdy strkal penis do zavařovačky nacpané mírně povařenými játry. Matka zrudla a vykvikla: "no Adame! To je naše večeře!"

6. V sedm už  Adam seděl u jídelního stolu. Přímo naproti matce. Sveřepě žvýkal játra na cibulce. S horčicí. Matka ho donutila použitá játra omýt, a pak je osmažila. Jen nerada totiž vyhazovala jídlo. Fakt, že si její syn do něj před několika hodinama vyhonil, jí nezastavil. Adam se nenáviděl za to, že se jí nedokázal vzepřít.

7. Po večeři Adam odevzdal matce semenem a hořčicí poskvrněné triko a kalhoty, aby mu je vyprala. Chvilku zvažoval, že by si mohl začít prát sám, ale když on je ten servis mama-hotelu tak tuze příjemný. Semeno-nesemeno. 

8. Zatímco matka prala dnešní várku, Adam se on-line podíval na svůj bankovní účet. Aktiva rostla, přesně jak očekával. Vyřídil několik transakcí. Odeslal pravidelnou částku na splátku alimentů své ex, další na podporu ruské prostitutky, co mu byla kdykoliv k dispozici v rámci balíčku "FFF" neboli "fuck flat fee".  Adam si téhle služby nesmírně vážil. Sám si ji nadělil k minulým narozeninám. Fungovala 24/7, a pokud nebyla k ruce jeho originální Ruska, zaskočila za ní jiná, která přesně splňovala všechny parametry, co si Adam dopředu určil. Musela být mladá, drobná, s pevnýma prsama, dlouhýma štíhlýma nohama, nevinným pohledem, a ochotna Adamovi zavádět do análu kružítko. Tím ostrým koncem.

9. O půlnoci si Adam plouživě šel pro třetí večeři. Osmažil sedm vajec na volské oko a pak k tomu ve stoje přikusoval šumavu. Jedno vajíčko mu upadlo z talíře a žloutek se vykydl na již tak dost zasviněný koberec. Adam byl příliš líný, než aby to řešil. Vejce jen ledabyle rozmázl botou po čtvrtině koberce. Líbilo se mu, že žloutek se pěkně mísil s kobercovým vzorem. A také že se na něj nalepilo spousta drobků od kakaových věnečků, co mu upadly minulý týden a Adam je záhy rozšlapal a roznášel po bytě. Ale tomu teď byl konec, protože žloutek nasákl drobky do sebe. Adam byl spokojený s tím, jak se tenhle večer nakonec vyvinul.

10. Těsně před spaním Adam znovu potrestal svůj penis. Když už skoro usínal naposled se mu hlavou prohnalo: "penis - samota - smrt - nemoc - matka - výčitky - svědomí - smrt. Napadlo ho, že už zná řešení problému sousedovic nenažrané kočky co si ho zotročila. Do příští dávky ranní šunky přimíchal ricin.  "Ricin. Jed. Smrt. Penis. Matka. Nemoc. Samota. Smrt. Výčitky. Svědomí. S velkou úlevou Adam do řady nyní doplnil: "Očištěno."

9 komentářů:

  1. Co. To. Je. Otazník. Opravdu velký otazník.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja myslim, ze kluk ma mnohem zajimavejsi zivot, na Krymu... I predtim tam urcite byla navic spousta setkani s anarchobunecnejma skvotéřema.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo Kluk, kde je mu konec. obcas chybi.

      Vymazat
    2. Na Krymu? Doboha, co tam dělá?? Já ho poslal do krimu!!!

      Vymazat
    3. Kluk jel pomáhat nebohým ruským dobrovolníkům na východní Ukrajinu a spadla na něj raketa, když rozdával přeškrtlé americké vlajky.

      Vymazat
  3. Skvělá povídka s výbornou atmosférou, těším se na další.

    OdpovědětVymazat