27. prosince 2017

Spoiler Alert Podcast: Star Wars - the Last Jedi

Při natáčení třetího Spoiler Alert Podcastu, tentokrát na téma filmu Star Wars - the Last Jedi - jsme se měli projednou opět možnost sejít osobně, jelikož jsme se po delší době vyskytovali všichni tři v jedné zemi v ten stejný čas, takže dnešní díl se natáčel znovu v nahrávacím studiu Bros (děkujeme Rosťovi za vytvoření předvánoční pohody) a jsme tedy slyšet lépe než minule po Skypu. Obvyklé varování - pokud jste film neviděli, tak vypněte nahrávku po úvodním sdělení našeho hodnocení a pocitů z filmu, protože pak následuje spousta zásadních spoilerů. A ačkoliv i tentokrát máme každý trochu jiné názory na to co se povedlo či nepovedlo, u tohoto filmu se názorově doplňujeme hlavně já s Kverulantem a oponuje nám Spimfurt. Který, dle svých slov, "není fanoušek Star Wars, ačkoliv k tomu má všechny předpoklady". Ale všichni tři jsme se shodli na tom, která scéna nám z celého filmu přišla povedená ve své perverzosti. Pokud to chcete vědět taky, stačí zmáčknout play. 




19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. zajimavy. mne na IF 5SE jo. vsechny. maximalne musim kliknout dvakrat. co ti to dela/nedela?

      Vymazat
    2. no to neni mozny! ted klepnu a jede; prisaham ze predtim jsem klepl a pul minuty/minutu nic dokonce jsem zkusil ten minulej a nic; vidis carku progresu? ja vidim jen play/stop tlacitko a nejaky jedno jeste

      Vymazat
    3. Zrejme ten antimizny filtr jeste musite vyladit.

      Vymazat
    4. ano vidim i carku progresu.

      Vymazat
  2. Jak se dá filozofovat nad takovejma chujovinama...

    OdpovědětVymazat
  3. ad bombarder http://starwars.wikia.com/wiki/MG-100_StarFortress_SF-17 bomby jsou elektromagnetycky urychlovany smerem dolu, cili gravitace nehraje roli, kazdopadne cela scena utoku byla kravina, jako znici 4 dela a necha tam 40 stihacek ?? WTF

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mas pravdu, dik za uzitecny info. jo ten utok byl divnej, ostatne i jako ty uzotky/manevryv v pozdejsi casti filmu…

      Vymazat
    2. Ve star wars prece nejde o to jestli je to kravina ne? Dyt je to fantasy, tam muzou bomby litat treba do analu yody.

      Co byl problem bylo to, ze ta scena byla zoufale nudna a nezajimava. Vesmirna bitva bez invence stokrat videna? Dekuji ne.

      Vymazat
    3. Elektromág? Ne, tyčky!

      Vymazat
    4. no vidis me taky prijde ze ve star wars je a vzdycky bylo jedno jestli je neco "vedecky/teoreticky" kravina nebo ne, ale kolegove maji jiny nazor. tak hlavne ze jsme se dobrali toho vysvetleni k tem koulim. balls must be explained.

      Vymazat
    5. SW znam jen 1,2,3=4,5,6. Bavily me mnohokrat. Prosim o vysvetleni toho, jak raketky delaj "hňňňüíííéééé", lod buracivej zvuk a la bonbarder, strelne zbrane belostny URNY vyprdavaj svetylka rychlosti cca pomalejsiho zvuku, jak muze zelenej deda ukazovanim klackem na jezero z nej vyndat zapadlej letoun a tak dale. A taky, proc robosonda dela "jeterepindrt" v radiu a proc se tam na 0.5s mihne kardinal Richelieu v cervenym plast(u/i).

      Vymazat
  4. Play jsem sice nezmacknul, ale nemohu se vynadivat na tu vasi roztomilou podobenku. Q. tam vypada jako kapo tlupy mladistvych skejtackych dealeru drog, ktery se v sidlistnim kostele sv. Frantiska Jiznomestskeho obratil na viru a dobrocinnost. Ni ma epesni puncochy, jednu bledemodrou (za feministky) a druhou ruzovou (za princezny a Kitty-chana). Trio doplnuje takova spokojenejsi verze pana Fritzla.

    Mozna i to play si teda casem zmacknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no priste bude jeste upgradovanejsi verzi. in the process of making.

      Vymazat