28. června 2016

Adam Sklepica - středa

1. Adam se probudil s pocitem právě proběhlé poluce. Ohledal své khaki slipy, ale nezjistil žádnou (novou) usvědčující skrvnu a nenašel žádné lepkavé nadělení. Zamyslel se nad tím, co ho vzbudilo a došlo mu, že ten výtokový incident se udál někde jinde.

2. Vyskočil tak rychle jak mu jen jeho 118 kilo dovolovalo, a podíval se na ušmudlané prostěradlo s motivem souložících klokanů. Potisk klokanice měl v okolí úst skrvnu karmínové barvy a podivné konzistence. Adam se, ještě ve slipech, dopotácel do koupelny, kde se několik vteřin natáčel tak, aby si viděl na záda. Žárovka přímo nad ním nepříjemně osvětlovala chlupy, co se mu rozlézaly po ploše těla zhruba od nosu po nárty. S mírným vynecháním v podkoleních a loketních jamkách. 

3. Chlupy mezi lopatkama byly trochu slepené, a Adamovi došlo že z něj asi v noci vytékal hnis. Po rozhrnutí ochlupení zjistil, že se mu na zádech nyní skvěl strup, přibližně ve tvaru hákového kříže. 

4. Adam nevrle zavrčel, a strhl si ho. Jestli něco opravdu neměl rád, tak to bylo aby ho někdo osočoval z náklonnosti k fašismu či nacismu. Mít na zádech vyrytý hakenkrajc by mu rozhodně nepomohlo.

5. Adam si náhle vzpomněl jak mu otec přál k deástým narozeninám. Tedy, přál možná byl eufemismus. Otec ho tenkrát nechal před hospodou, do které šel "jen na skok", a z které vyšel asi o tři hodiny později. Malého Adama si nevšiml, a vrátil se pro něj až když mu to matka nařídila poté, co se dopotácel domu bez syna. Jelikož při té příležitosti řekla "tys ho někde zapomněl na jeho narozeniny?", došlo mu, že by bylo vhodné synovi také pogratulovat.

6. Adam si pamatoval jako dnes, jak se pro něj otec vrátil, opilecky na něj mžoural, popadl ho za ruku a táhl domů. Adam si přesně vybavil, jak zpocená byla ta ruka, a jak z otce táhl Gambrinus. Když došli domu, otec mu udělal z barevného balícího papíru, do kterého Adamovi matka minutu předtím zabalila sadu narozeninových igelitek, jakousi hvězdu. Dal mu jí se slovy: "tak všechno nejlepší, ty nosále. Připnul mu jí připínáčkem na košili a ještě dlouho se smál. Matka hvězdu Adamovi záhy vzala a na otce se přísně podívala. Adam tenkrát nechápal proč.

7. Když si Adam pořádně rozškrábal strup, rozhodl se, že musí ránu nechat zaschnout, tedy si nepůjde zpět lehnout, ale posadí se jen ve slipech ke stolu, a zatímco se budou záda hojit, zahraje si svojí oblíbenou počítačovou hru.

8. Adam přilnul ke hře Borderlands zejména kvůli tomu, že na planetě Pandora, na které se oba díly odehrávaly, byla menší gravitace a Adam při pohybu ve hře měl pocit neobvyklé lehkosti. Kterou nezažil zhruba od těch 12 let, kdy začal povážlivě tloustnout. Školní psycholog Adamovo náhlé tloustnutí přičítal zármutku ze ztráty otce, a nerozuměl tomu, že Adam měl z jeho smrti ve skutečnosti nesmírnou radost.

9. Adam během hraní na chvíli zapomněl na bolest duše ze vzpomínek na ty proklaté desáté narozeniny i momentální bolest zad. Do hry se tak ponořil, že si ani nevšiml, že do pokoje vstoupila matka s večeří, a položila mu na stůl talíř se smaženým kravským vemínkem. Vemínka měl Adam tuze rád. Kdyby zvedl hlavu a podíval se nejprve do talíře a pak matce do obličeje, došlo by mu, že se něco děje. Možná by se matky zeptal, co, a možná by se i dozvěděl, že jí tíží obava, že játra, co měli v pondělí k večeři, nebyla dostatečně dobře omytá, a matce při manipulací s nimi ulpěly na rukou, kterýma si později rozhrnovala stydké pysky, aby si na noc aplikovala chladící mast, Adamovy spermie, a nyní by mohla být těhotná s vlastním synem.

10. Ale Adam od hry obličej nezvedl. Hrál ji až do tří do rána, mechanicky sežvýkal vemínko, pohonil do igelitky od Jednoty při myšlenkách na Handsome Jacka, a pak blaženě upadl do spánku ne nepodobnému kómatu. Ze spaní levou rukou kreslil do vzduchu svastiky, a nevěděl, že následující den ho čeká velká životní změna. 

13 komentářů:

  1. chlupy, co se mu rozlézaly po ploše těla zhruba od nosu po nárty :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Pockat, igelitku od Jednoty mel Adam vyhrat az v sobotu po vitezstvi nad matkou ve vycitkach, ze neomyla analni kruzitko! PODVOD!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikdo nerika ze ji vyhral, ale chodil do nich preventivne masturbovat, i kdyz mu jeste nepatrily...

      Vymazat
  3. U bodu 2 jsem si rek ze uz to dal cist nebudu. Poprve

    OdpovědětVymazat
  4. uprimne 9 je moc. sis to sama zazdila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chysta se velka zivotni zmena. je to prelomovy tyden v Adamove zivote, tak snad si necekal nic mene nez to co tu je.

      Vymazat
  5. z docela vtipného se stalo něco docela nechutného

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spis - z nechutne vtipneho se stalo vtipne nechutne. ale adam jede!

      Vymazat
  6. mne se to libi, pripomina mi to mladého a nespoutaneho Davida Lynche

    OdpovědětVymazat
  7. Teď už Adamovi nezbývá než dojít na sraz a přesvědčit nás, že je lepší než jeho biografie :(

    OdpovědětVymazat