18. května 2016

Operace TeplákNaTepláka, aneb: synergie života a smrti

Každý den může být váš poslední. Není záhodno aby se o něm dozvěděli vaši nejbližší? Pro tento případ byla vytvořena a zaevidována operace TeplákNaTepláka. (tepláčice included). Spočívá v řízené aktivní synergické a excelentní kontrole změny stavu ze: živý na mrtvý, případně i zpět (nikdy nevíme kdo je vlastně všechno mezi náma žejo, je lepší bejt připravený na vše).

Účastnící se subjekty:

Pověřený a Prověřovaný

Pověřený - teplák (tepláčice included), který má na starosti aktivní kontrolu stavu Prověřovaného a je povinnen ji vykonat v pravidelných předem určených intervalech.

Prověřovaný - teplák (tepláčice included), který je adresátem  kontroly Pověřeného a je povinnen ji strpět


Pravidla: 

A) Povinnosti: Pověřený má za povinnost jednou za 14 dní zkontrolovat stav Prověřovaného a v případě že je zjištěna změna stavu, tuto neprodleně a prokazatelně nahlásit na betachat, případně na sekundární virtuální místo, určené radou tepláků. Prověřovaný má povinnost kontrolu strpět a reagovat na ní dle svých možností a stavu.

B) Způsob kontroly: je na dotčené dvojici. Za doporučené a ověřené postupy se považuje kontrolní email nebo sms (whatsup included), v případě odvahy i telefonát. Pokud na signál o kontrole stavu dojde odpověď, ze které není zjevné, že by jí neodesílal prověřovaný, považuje se Prověřovaný za živého. Před uznáním změny stavu ze "živý" na "mrtvý" (a i opačně) a před rozhlášením změny stavu ostatním teplákum (tepláčice included) je nutné provést kontrolu nejméně dvojím dalším dotazováním, s rozestupem nejméně 48 hodin.

C) Aftermath: prověřovaní se se svým pověřeným mohou domluvit na individuálních ustanoveních ohledně oslav či smutečních sešlostí pro případ změny stavu. Takové domluvy musí bejt učiněny písemně a zveřejněny do 48 hodin po zjištění změny stavu.


Porušení pravidel a Sankce: 

A) Prohřešek: Ignorování: ignorování dotazů na stav, či opomenutí vykonání kontroly, Sankce: vyloučení tepláka (včetně tepláčice) z komunity. 

B ProhřešekNenahlášení: nenahlášení delšího odpojení se od komunikačních prostředků Pověřenému dopředu, v případě že je pravděpodobné či dokonce domluvené, že Pověřený bude v té době Prověřovaného dotazovat za účelem zjištění stavu. Sankce: vyloučení tepláka (včetně tepláčice) z komunity.

C ProhřešekPředčasné nahlášení: předčasné nahlášení (před třetím dotazem nebo při položení dotazů bez nutné pauzy nejméně 48 hodin od předchozího) a rozšíření paniky (či radosti) ohledně změny stavu. Sankce:  veřejné zostuzení ve formě týdenního nošení masky ve tvaru mrtvého Alberta na obličeji. Při opakovaném prohřešku tohoto typu - exkomunikace.


zahrnuti do operace TNT: Death, Spimfurt, Marty, Niky, Bejt, Kverulant, Harvey, Caca, Mesi, RT, Eletrikar, ZK.


navrh na synergii: 

Pověřený --->  Prověřovaný 

Death       ---> Spim
Spim         ---> Eletrikar
Eletrikar   ---> RT
RT            ---> Marty
Marty        ---> ZK
ZK            ---> Mesi
Mesi         ---> Harvey
Harvey     ---> Nicky
Nicky       ---> Bejt
Bejt         --->  Caca
Caca        ----> Kverulant
Kverulant --->  Death



pozměňovací návrhy uvádějte v komentářích do 31.5.2016

4 komentáře:

  1. Nemůžeš kontrolovat smrt, jestli je mrtvá :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kontrolujes pouze zmenu stavu. to muzes. plus, neboj se velkych cilu! ja ti verim! to zvladnes!

      Vymazat
    2. Zkontroloval jsem se právě a vypadá to... že žiju. Ať už to znamená cokoliv.

      Vymazat
    3. ziva smrt, to je desive, co prijde priste?

      Vymazat